Ultrazvučni pregled mekih tkiva, tetiva, mišića, zglobova, kolena: Beograd, Srbija

Ultrazvučni pregled mekih tkiva

Ultrazvučni pregled mekih tkiva | Fizikalna terapija Beograd
Ultrazvučni pregled mekih tkiva
Ultrazvučni pregled  (ultrazvuk) mekih tkiva predstavlja pregled mekih tkiva u zglobovima, mišića, tetiva, obrisa kostiju itd. Ultrazvučnom dijagnostikom se bolje nego rengenom prikazuju oštećenja hrskavice malih zglobova, ciste ili tumori mekih tkiva.

Uzroci i simptomi
Pitate se da li je pokidana Ahilova tetiva ili ne? Da li postoji rupture mišića i sl. Ultrazvučni pregled mekih tkiva jasno pokazuje moguća oštećenja na mekim tkivima u telu. Ultrazvučna dijagnostika se najčešće koristi kada se kod pacijenta jave smetnje oko ramena, tetiva nadlaktice, podlaktice i šake, struktura oko kolena i lakta, nožnog zgloba, Ahilove tetive itd.

Unutrašnjost zgloba ne može da se vidi, zato što kost ne propusta ultrazvučni zrak. Negativna strana ultrazvučnih pretraga je zavisnost o subjektivnim kriterijumima ispitivača, odnosno o znanju materije, poznavanju anatomije i funkcije struktura koje se ispituju. Temeljem toga ispitivač procenjuje stanja tkiva, određuje dijagnozu i usmerava lečenje. 

Koje usluge nudimo?
Nudimo ultrazvučni pregled vrhunskog kvaliteta u našj ambulanti ili u vašem domu, bez stresa i potrebe da napustite svoj dom ili ustanovu za negu.

Kakvom opremom raspolaže naša ambulanta?
Naša ambulanta (dijagnostički centar) raspolaže najsavremenijim mobilnim ultrazvučnim aparatom visoke rezolucije. Zahvaljujući najnovijoj generaciji ultrazvučnih sondi u mogućnosti smo da uradimo ultrazvučne preglede najvišeg kvaliteta svih delova tela, zglobova, doppler preglede i specijalne preglede ultrazvukom.

Koji lekari obavljaju ultrazvučne preglede u našoj ambulanti?
Naši lekari su iskusni eksperti za ultrazvučne preglede i radiologiju, sa više od 30 godina kliničkog iskustva.

Da li možemo da uradimo ultrazvučni pregled u vašem domu?
Naravno da možemo jer posedujemo mobilni ultrazvučni aparat koji omogućava da uradimo ultrazvučni pregled u vašem domu. Mobilne ultrazvučne usluge postaju sve popularnije jer pacijenti traže medicinsku negu u poznatom okruženju.

Za koje vreme možemo da dođemo na vašu adresu?
Maksimalno vreme za dolazak na vašu adresu na teritoriji Beograda je 2 sata. Od trenutka kada dobijemo zahtev za ultrazvučni pregled, potrebno je samo 2 sata da vam dostavimo izveštaj o ultrazvučnom pregledu!

United Medical pruža najbolju uslugu u skladu sa napretkom u mobilnoj industriji, ultrazvučne dijagnostike.

Besplatne Viber konsultacije sa lekarom specijalistom
Za besplatne konsultacije sa lekarom specijalistom molimo vas da nas pozovete ili da pošaljete poruku preko Vibera na sledeći broj: 064 469 73 73.