Ultrazvučni pregled mekih tkiva, tetiva, mišića, zglobova, kolena

Ultrazvučni pregled mekih tkiva

Ultrazvučni pregled mekih tkiva | Fizikalna terapija Beograd
Ultrazvučni pregled mekih tkiva
Ultrazvučna dijagnostika je jedna potpuno bezbedna, bezbolna i neinvazivna metoda koja se koristi u dijagnostičke svrhe. Ultrazvučna dijagnostika je dovoljna za postavljanje prave dijagnoze, a nezamenjiva je kada je potrebno usmeriti pacijenta ka daljim pretragama.

Koje usluge nudimo?
U ambulanti Focus Fizikal radimo ultrazvučni pregled mekih tkiva zgloba ramena, lakta, šake, kuka, kolena, skočnog zgloba, Ahilove tetive, petne kosti.. Ultrazvučnom dijagnostikom se  prikazuju oštećenja i kalcifikati, rupture, zadebljanja, slobodne tečnosti ,upale, ciste ili tumori mekih tkiva. Takođe radimo Doppler krvnih sudova i snimanje unutrasnjih organa.

Uzroci i simptomi
Ukoliko imate bol u ramenu koji ne prolazi određeno vreme ili Vam je otečen zglob kolena ili ako ste nezgodno pali i boli Vas skočni zglob ili ako ne možete da hodate zbog bola u peti trebalo bi da uradite ultrazvučnu dijagnostiku.
Kakvom opremom raspolaže naša ambulanta?
Naša ambulanta (dijagnostički centar) raspolaže najsavremenijim mobilnim ultrazvučnim aparatom visoke rezolucije. Zahvaljujući najnovijoj generaciji ultrazvučnih sondi u mogućnosti smo da uradimo ultrazvučne preglede najvišeg kvaliteta svih delova tela, zglobova, doppler preglede i specijalne preglede ultrazvukom.

Koji lekari obavljaju ultrazvučne preglede u našoj ambulanti?
U našoj ambulanti radi tim radiologa koji imaju preko 30 godina iskustva.

Da li možemo da uradimo ultrazvučni pregled u vašem domu?
Naša ambulanta raspolaže najsavremenijim mobilnim ultrazvučnim aparatom visoke rezolucije. Što znači da možemo da uradimo ultrazvučni pregled u Vašem domu! Mobilne ultrazvučne usluge postaju sve popularnije jer pacijenti traže medicinsku negu u poznatom okruženju.

Za koje vreme možemo da dođemo na vašu adresu?
Maksimalno vreme za dolazak na vašu adresu na teritoriji Beograda je 2 sata. Od trenutka kada dobijemo zahtev za ultrazvučni pregled, potrebno je samo 2 sata da vam dostavimo izveštaj o ultrazvučnom pregledu!

Besplatne Viber konsultacije sa lekarom specijalistom
Za besplatne konsultacije sa lekarom specijalistom molimo vas da nas pozovete ili da pošaljete poruku preko Vibera na sledeći broj: 064 469 73 73.