Fizikalna terapija Beograd, Tim

Naši zaposleni rade za vaše dobro

Naš Tim

Fizikalna terapija Beograd | Naš Tim

Prim. dr. sci. Radoje Čobeljić specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Rodjen je u Beogradu gde je i završio Medicinski fakultet 1986.god. Stalno zaposlen na Klinici za rehabilitaciju "dr.M.Zotović". Doktorsku disertaciju brani 2018.god. Autor je brojnih radova i član brojnih udruženja.

Naš Tim, Fizikalna terapija Beograd

Prim. dr. sci. Aleksandra Sekulić specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Stalno je zaposlena na klinici "dr.Miroslav Zotović". Izuzetan je dijagnostičar u oblasti neurorazvojnih poremećaja kod dece i prvi je fizijatar u Srbiji koja je svoj subspecijalistički rad odbranila na temu Srot metode.

Naš Tim, Fizikalna terapija Beograd

Dr. Jesenka Grebenarović specijalista radiologije

Iza sebe ima preko 20 god iskustva. Nakon završenih specijalistickih studija završila je školu ultrazvuka i skenera. Kod dr.Jesenke Grebenarović možete zakazati sledeće preglede: ultrazvuk abdomena, dojke, mekih tkiva, štitaste žlezde, ultrazvuk u kućnim uslovima i dopler krvnih sudova ruku, nogu i vrata

Naš Tim, Fizikalna terapija Beograd

Prof. Dr Goran Čobeljić specijalista ortopedije sa traumatologijom

Prof. Dr Goran Čobeljić je specijalista ortopedije sa traumatologijom sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Posvećen, precizan. Radno iskustvo IOHB Banjica. Pomoćnik direktora za obrazovnu i naučnoistarživačku delatnost. Uža profesionalna orijentacija: neuroortopedija

Naša ordinacija

Focus Fizikal je privatna ambulanta za fizikalnu terapiju u Beogradu na Vračaru osnovana 2011 god, radi prevencije lečenja i održavanja akutnih i hroničnih reumatoloških neuroloških ortopedskih posturalnih bolesti. Individualni pristup fizikalne terapije u radu sa pacijentima.