Poliklinika Beograd, opšta i estetska hirurgija, operacija grudi

Physical therapy | Поликлиника Београд

Поликлиника Београд

Операција груди, уградња силикона, естетска хирургија, хирургија, кардиологија, поликлиника Београд, операција носа, операција ушију - тражили сте ове кључне речи на Google.rs јер су вам потребне одређене медицинске услуге? Нема сумње, на правом сте месту.

Поликлиника Београд је приватна клиника основана 2004. године. Смештена је у општини Нови Београд, у непосредној близини хотела Југославија. Више од 15 година лекари и експерти клинике се баве лечењем и збрињавањем пацијената којима је неопходна стручна медицинска помоћ. Најбољи и најстручнији лекари у Србији из свих области медицине, одлучили су се да раде у нашој клиници због могућности да лече и помажу пацијентима, заједници и друштву.

У Поликлиници Београд сви пацијенти су добродошли и једнако се третирају. Кроз максималну посвећеност да пружи квалитетну и професионалну услугу, Поликлиника Београд нуди бројне услуге из готово свих области медицине – из пластичне и естетске хирургије, ендокрине хирургије, кардиохирургије, кардиологије, ендокринологије, гинекологије, радиологије, гатроентерологије итд.

Уз најсавременију медицинску технологију која је располагању, наши лекари и специјалисти су лидери у својим областима медицине. Од радиолошког техничара до медицинске сестре, пријемног особља до шефа пластичне хирургије – сви кадрови клинике су максимално посвец́ени пружању квалитетне неге сваком пацијенту. Наши лекари и стручно медиционско особље на располагању су вам сваког дана у години.

За више информација посетите нашу веб страницу https://www.poliklinika-beograd.com или ако желите да нас контактирате посетите Контакт страну