Acoustic wave terapija, fizikalna terapija akustičnim talasima, Vračar, Beograd

Acoustic wave terapija

Acoustic wave terapija | Fizikalna terapija Vračar Beograd

ACOUSTIC WAVE THERAPY (terapija akustičnim talasima) je jedna od najpopularnijih anti-celulit tretmana trenutno u svetu. Ovaj tretman predstavlja zvučne talase koji imaju svoju učestalost rada i jačinu udara. Ima za cilj da samo nakon nekoliko tretmana preoblikuje telo i smanji masne naslage istovremeno zatežući i tonirajući kožu.

Aparat na kome mi radimo emituje akustične udarne talase visoke energije koji prodiru radijalno u različite slojeve kože, istovremeno razbijajuci celulit i stimulišući proizvodnju novog kolagena.

To je idealan tretman za poboljsanje elastičnosti kože, smanjenju celulita i oblikovanja tela bez nus pojava. Za optimalne rezultate potrebno je najmanje 4-6 tretmana.

Terapija akustičnim talasima takođe ubrzava tok limfe u našem telu, poboljšava metabolizam, ubrzava cirkulaciju  i stimuliše razgradnju masnih naslaga. Koža postaje zategnutija i nežnija u tretiranim regijama.

Ovaj tretman moze da se primeni na ljude bilo koje starosne dobi, koristi se za anticelulitet terapiju( celulit stadijuma i do III), učvršćivanje mišićnog i vezivnog tkiva, limfnu drenažu.

Terapija akustičnim talasima daje odlične rezultate u sledećim slučajevima:
1. Strije
2. Celulit na bilo kojem delu tela
3. Opuštena koza ( na rukama, nogama i stomaku)
4. Postporođajni stomak

Tretman traje do 30 minuta, može da se radi dva puta nedeljno na istoj regiji. Znacajna poboljšanja vidljiva su nakon 3-4 tretmana, a mogu se kombinovati sa drugim anti-aging tretmanima.

DA LI JE OVAJ TRETMAN BEZBEDAN?

Tretman akustičnim talasima je totalno bezbedan, ne uništava se tkivo kao što je slučaj sa mnogim invazivnim anti-celulit procedurama. Procenat uspeha je 98% a rezultati traju više meseci. Može se koristiti kao preventivni tretman koji smanjuje podložnost ka celulitu ili kao tretman koji uspešno otklanja vidljive znakove celulita.

KONTRAINDIKACIJE
1. Trudnoća
2. Kancer ili maligni tumor
3. Problemi sa kožom u željenom regiji
4. Pejsmejker i KVS bolesti
5. Epilepsija ili neurološke smetnje
6. Herpes
7. Smetnje u koagulaciji

Ukoliko i vi želite da imate vidljive rezultate već samo nakon  nekoliko tretmana zakazite vaš tretman AWT-a!