Ultrazvučni pregled mekih tkiva, tetiva, mišića, zglobova, kolena: Beograd, Srbija

Ultrazvuk mekih tkiva

Ultrazvuk mekih tkiva | Fizikalna terapija Beograd
Ultrazvuk mekih tkiva
Ultrazvuk (ultrazvučni pregled) mekih tkiva predstavlja pregled mekih tkiva, mišića, tetiva, obris kostiju. Ultrazvučnom dijagnostikom se bolje nego rengenom prikazuju oštećenja hrskavice malih zglobova, ciste ili tumori mekih tkiva.

Uzroci i simptomi
Pitate se da li je pokidana Ahilova tetiva ili ne? Da li postoji rupture mišića i sl. Ultrazvučni pregled mekih tkiva jasno pokazuje moguća oštećenja na mekim tkivima u telu. Ultrazvučna dijagnostika se najčešće koristi kada se kod pacijenta jave smetnje oko ramena, tetiva nadlaktice, podlaktice i šake, struktura oko kolena i lakta, nožnog zgloba, Ahilove tetive itd.

Unutrašnjost zgloba ne može da se vidi, zato što kost ne propusta ultrazvučni zrak. Negativna strana ultrazvučnih pretraga je zavisnost o subjektivnim kriterijumima ispitivača, odnosno o znanju materije, poznavanju anatomije i funkcije struktura koje se ispituju. Temeljem toga ispitivač procenjuje stanja tkiva, određuje dijagnozu i usmerava lečenje. 

Koje usluge nudimo?
Nudimo ultrazvuk vrhunskog kvaliteta u vašem domu, bez stresa i potrebe da napustite svoj dom ili ustanovu za negu.

Kakvom opremom raspolaže naša ambulanta?
Naša ambulanta (dijagnostički centar) raspolaže najsavremenijim mobilnim ultrazvučnim aparatom visoke rezolucije. Zahvaljujući najnovijoj generaciji ultrazvučnih sondi u mogućnosti smo da uradimo ultrazvučne preglede najvišeg kvaliteta svih delova tela, zglobova, doppler preglede i specijalne preglede ultrazvukom.

Koji lekari obavljaju ultrazvučne preglede?
Naši lekari su iskusni eksperti za ultrazvučne preglede i radiologiju, sa više od 30 godina kliničkog iskustva.

Da li možemo da uradimo ultrazvučni pregled u vašem domu?
Naravno da možemo jer posedujemo mobilni ultrazvučni aparat koji omogućava da uradimo ultrazvučni pregled u vašem domu. Mobilne ultrazvučne usluge postaju sve popularnije jer pacijenti traže medicinsku negu u poznatom okruženju.

Za koje vreme možemo da dođemo na vašu adresu?
Maksimalno vreme za dolazak na vašu adresu na teritoriji Beograda je 2 sata. Od trenutka kada dobijemo zahtev za ultrazvučni pregled, potrebno je samo 2 sata da vam dostavimo izveštaj o ultrazvučnom pregledu!

Fizikalna terapija Focus Fizikal pruža najbolju uslugu u skladu sa napretkom u mobilnoj industriji, ultrazvučne dijagnostike.

Besplatne Viber konsultacije sa lekarom specijalistom
Za besplatne konsultacije sa lekarom specijalistom molimo vas da nas pozovete ili da pošaljete poruku preko Vibera na sledeći broj:  064 469 73 73.